torsdag 25 november 2010

Test av fotenJag tänkte jag skulle transportlöpa lite idag. Foten har känts väldigt stabil de senaste dagarna, och i det här snöovädret vill man varken cykla eller ta bussen (risken för att den inte dyker upp är stor). Det var bara 3 km dit jag skulle.

Efter 1,2 km med hög puls i snön fick jag ge upp. Fick känningar i foten. Absolut inte så det gjorde ont, det bara kändes. Jag gick den sista biten och jag kände ingenting. Kul att den sträckan jag sprang var oplogad och osaltad medan den biten jag gick var det. Men jag fick ut det mesta av biten jag sprang :)

Foten är trots allt inte helt bra även om det går att promenera på den. Så jag tror jag kommer ha uppehåll till Lucialöpet den 11:e december.

4 kommentarer:

 1. Trist att den inte är riktigt bra ännu men det kommer :D

  SvaraRadera
 2. Tack Malin! :) Den känns bra så länge jag håller mig till promenader, så den är helt klart på bättringsvägen :)

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Läste din blogg och såg att vi har precis samma problem med foten! Jag har ont på samma ställe, vilket dök upp efter intervallträning i backar. Det var ca 2 månader sen. Tyvärr är det inte helt bra än, men mycket bättre! Jag har nu formgjutna inlägg i mina skor, vilket gör det lite bättre. Börjar fundera på om det är hälsporre kanske... Himla tråkigt är det i alla fall!
  Men, det jag skulle komma fram till är att om man vill träna flåset i alla fall, så fungerar spinning i spinningskor bra, då är foten praktiskt taget fixerad under träningen!
  Hoppas du bli bra i foten snart!
  MVH
  Anna Björklund

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag undrar hur du tvättar och rengör dina fivefingers? Jag har sprungit utomhus längst elljusspår och alltså fått in både lera, sand och skrot i dem. Jag har både handtvättat och maskintvättat dem men upplever att de attan inte blir rena! Hur gör du? :)

  SvaraRadera