onsdag 15 juni 2011

KM i Mjölby

Igår avgjordes KM 2011 på Vifolkavallen i Mjölby. Många Akele-löpare var där och även några från andra klubbar.

Fredrik startade i sista heatet så vi hann få mycket inspiration och löparlust av att titta på de andra heaten. Coach-Jonas sprang i första heatet och dominerade totalt och vann alltihop på 16:09. Grattis Jonas!

Fredrik började stabilt med att placera sig i täten och höll sig där varv efter varv. Han såg väldigt stark ut och jag var så stolt :) På sista varvet drog han ifrån och det blev en spurtduell mellan honom och en annan kille. Det blev en snörplig målgång då den killen stannade på fel mållinje och Fredrik kunde då springa in och vinna. Tiden blev 19:43! :)