söndag 19 juni 2011

Vila & paus..

Det är tråkigt när kroppen inte är i form. Jag har nog aldrig haft så här bra kondition och jag springer snabbare och snabbare. Men det är en sak som hela tiden hämmar min utveckling.

Mina benhinnor mår sämre än på länge och det har även börjat påverka min inlinesåkning. Det gör ont när jag åker, väldigt ont. Så nu kommer jag ta en paus från löpningen och satsa på annan träning ett tag framöver. Jag måste få hjälp med mina besvär, på riktigt. Inte hjälp som att titta på mina fotvalv och säga att jag ska "fixa ett par ilägg" utan faktiskt en ordentlig genomgång av vad det är som orsakar min smärta.  Jag har en tid inbokad på Medicinsk Centrum här i stan den 5:e juli. Jag håller tummarna för att få den hjälp jag behöver.

Nu är det dessutom inga lopp på ett bra tag och nu tar jag tillfälle i akt och vilar. Det kommer kanske inte uppdateras här så ofta och jag kanske tappar några läsare, men jag hoppas att ni på något sätt prenumererar på mina inlägg så ni ser när jag uppdaterar här näst.

Så länge får ni läsa på min andra blogg:

dessismat.blogspot.com

Välkommen dit! :)

3 kommentarer:

 1. Usch vad tråkigt med dina benhinnor :(
  Jag håller tummarna att det hittar något och att det går att åtgärda!!

  Får hålla mig uppdaterad på andra bloggen sålänge!

  SvaraRadera
 2. Tråkigt. Men bra beslut. Man måste lyssna på kroppen! Lycka till med undersökningen! Kram.

  SvaraRadera
 3. Odu inte får hjälp där kan jag varmt rekommendera Mårten Prosell i Uppsala, vet att det är en bit att åka, men han är grym! Fantastisk duktig på att hitta var smärtankommer ifrån.
  Hoppas du får ordning på benhinnorna!

  SvaraRadera