tisdag 12 april 2011

Bad blogger!

Ledsen att jag inte uppdaterar så ofta men löpningen har kommit av sig lite. Var ju på gång ordentligt i vintras men så fick jag så ont i benhinnorna att det kom av sig.

Det känns inte kul just nu och det är svårt att planera något när jag bara kan springa 1-2 pass i veckan. Helst vill väl benhinnorna att jag inte ska springa över huvud taget, så jag kör mycket annan träning just nu, bland annat inlines (bloggar om det här). Har aldrig haft någon skada i den grenen och får jag välja är det den träningsformen jag föredrar. Jag sprang i skogen igår men det gick tungt pga att jag ätit på tok för mycket kolhydrater dagen innan. Fick dock inviga mina Speed för första gången utomhus i år och det var lite kul.

Jag är så väldigt frustrerad över detta och vill inget annat än att kunna springa så ofta som jag vill. Jag avundas alla som kan springa 4-5 pass i veckan utan att dras med skador.

Göteborgsvarvet är om drygt en månad och jag ska försöka springa långa pass som inte sliter lika mycket på benhinnorna som snabba pass gör. Just nu är det förmodligen det viktigaste att kunna hålla igång i över två timmar och inte att putsa på tiden. Jag har fortfarande ambitionen att nå 2:20 h på halvmaran men 2:30 h är jag också nöjd med.

2 kommentarer:

 1. Hej,
  hittade hit via Anna och finner en del gemensamt.
  Äter kolhydratsnålt och tränar för Göteborgsvarvet...
  Kommer titta in för inspiration fler gånger!
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Har oxå börjat känna av benhinnor och va bra att du skrev att det beror på korta rundor. Då ska jag börja springa längre ;-) springer 4-6 km typ 3 ggr i veckan. Ska googla lite mer på tiPs om benhinnor. Ha det bra och kämpa på trots skador!

  SvaraRadera