onsdag 12 januari 2011

Seedningslopp inför Varvet

Jag är anmäld till seedningsloppet inför Göteborgsvarvet. Man springer 10,5 km och bara genom att delta kommer man i en bättre startgrupp. Springer jag milen på 60 min hamnar jag i startgrupp 10 istället för typ 20 som är den sista startgruppen.

3 kommentarer:

 1. Om jag läser seedningsreglerna korrekt så hamnar du väl i startgrupp 13 per default om du har genomfört ett varv de senaste två åren.

  Dessutom så startar ju (iaf tidigare) företagsgrupperna någonstans kring grupp 3 eller 4 och de är väl helt oseedade. Så hamnar man inte i grupp tre så kommer det ändå vara gott om halvpromerande människor ivägen.

  SvaraRadera
 2. Det här blir mitt och Dessis första Göteborgsvarv så vi måste nog seeda oss om vi ska hamna i något bättre grupp.

  Det där med att företagsgrupperna börjar i 3 eller 4 låter lite läskigt. Då är det bäst att starta innan dom eller rejält efter dom så dom hunnit spridas ut lite innan man kommer ifatt de.

  SvaraRadera
 3. Ja, företagsgrupperna startar mellan grupp 5 och 6. Jag startade i fjol i VGR's startgrupp och min man startade i grupp 6(tror jag det var), så han startade efter mig och sprang om mig.
  Trist med tanke på trängsel. Annars hade jag startat i grupp 10 eller liknande. Sprang även Seedningsloppet i fjol och ska göra det iår också.

  SvaraRadera