tisdag 21 september 2010

Frisk Sport & Fitness och träningskläderJag traskade ner på stan idag och besökte Frisk Sport & Fitness tillsammans med Fredrik. Det har tidigare legat ett annat gym där så det var lätt att hitta. Entrén var fräsch men pytteliten. Man gick en trappa ner där gruppträningssalen samt omklädningsrummen låg. Vi fick en guidad tur runt i gymmet av en jättetrevlig tjej. Omklädningsrummen var ganska små vilket kan bli jobbigt om det är många som ska klä om och duscha samtidigt, men då jag gärna tränar gym på dagtid kommer det problemet sannolikt inte att uppstå. Skåpen har elektroniska lås som man öppnar och låser med sitt gymkort. I duscharna fanns det schampo och balsam från Redken att tillgå = stort plus!

Styrketräningssalen låg ytterligare en trappa ner och tack vare glasgolv på våningen över släpptes ljus in från entrén. Allt var nytt och fräscht. Alla maskiner var grå/svarta och klädda i rött läder. Det fanns en ganska stor avdelning för fria vikter (större än Actic inne i stan) och det fanns även kettlebells att tillgå.

Förutom det fanns även läsk- och vattenautomater där man genomför sitt köp genom att dra sitt gymkort som man laddar på med pengar innan. Likadant är det med solarierna.

Nästa vecka börjar gruppträningspassen och jag kommer testa att träna två veckor gratis från och med senare denna vecka eller nästa vecka. Är grymt sugen på att lyfta vikter nu! :)

Efteråt besökte vi Intersport och Stadium. Gillar att Stadiums eget märke Soc kommer med fler och fler grymma löparplagg som inte kostar skjortan. Här provade jag två väldigt sköna löpartröjor!


5 kommentarer:

 1. Jag har en sån svart SOC-tröja, den är kanon!!

  SvaraRadera
 2. Hur mycket har du gått ner i vikt? Det syns på dig. :-))

  SvaraRadera
 3. Jonna: Vad bra! Funderar på att köpa den :)

  Anita: Tack! :) Men nja, inte mycket. 1,5 kg kanske. Men av någon anledning ser jag alltid smalare ut om jag själv tar bilderna än om någon annan tar dem. Sen är ju butikerna fulla av "smal"speglar så det är svårt att egentligen få någon uppfattning hur man ser ut.

  SvaraRadera
 4. Det där gymmet låter rätt bra utifrån din beskrivning! Jag gillar verkligen idén med ett gymkort som man kan fylla på med pengar och använda till olika saker i anläggningen sen.

  Inte för att jag någonsin kommer gå där (med tanke på var jag bor), men jag är ändå nyfiken på vad det kostar!

  SvaraRadera
 5. Sofia: Det finns en prislista på deras hemsida :)

  http://frisk-sverige.se/

  SvaraRadera