onsdag 29 september 2010

Sög ur den sista musten ur benen!Kände direkt hur det skulle bli ett tufft pass. Benen darrade i inlinesen. Känner mig fortfarande inte i topp, men jag ville ut och stavåka och då gör jag det! Punkt.

Kom upp i hög puls direkt, låg inte under 190 många gånger (88% av max). Var till och med uppe i 204 en gång då jag sneglade ner på klockan. Herregud vilken bra träning det här måste vara! tänkte jag. Det tänker jag nu med. Fy farao vilken pärs! Sitter och skriver medan svetten fortfarande rinner ner från pannan.Det var underbart väder ute! Soligt, lite kyligt och lite blåsigt. Jag försökte ta en bild på bilvägen förbi kolonilotterna vid universitetet, men att plocka fram mobilen med stavar i händerna kan vara förenligt med dödsfara så det gick väl sådär.. :) Den här biten har dock en av Linköpings bästa asfalt. Det är synd att den bara är några hundra meter.Byggarbetarna som gör i ordning gården kommenterade nyfiket min tveksamma gå-åkning bland grus och sten som de grävt upp. Det är kul att det drar till sig uppmärksamhet. Fler borde åka inlines med stavar. Eller inlines i allmänhet. Eller rullskidor.. För det är fantastiskt kul!

Men jag har inte sett en enda tjej åka inlines med stavar i den här staden. Och då har jag ändå åkt i 14 år. Fast det kan hända att jag inte minns.. Nåja, fram med stavarna tjejer!Glad och svettig Dessi! Bakom mig ser ni köket som vi snart ska renovera.

1 kommentar:

  1. Åh, jag vill också kunna åka inlines!

    tack för tummen förresten!

    SvaraRadera