tisdag 21 september 2010

Höstens lopp!

Jag har tagit ett beslut. Så nu frossar jag i höstens lopp!

Dels har vi ett äkta terränglopp vid namn Linköping XC-race som liknar Tjurruset här i Linköping den 2 oktober.Och dels har vi Höstmilen som går i Kolmården den 26 oktober.Vi får se om jag deltar i det förstnämnda, men Höstmilen blir det garanterat! :)

Vidare har ett nytt gym öppnat i Linköping; Frisk Sport & Fitness. Jag tänkte cykla ner dit imorgon och kolla läget. De är ganska dyra (iallafall dyrare än Actic) men de har klippkort som man kan köpa. Något som direkt tilltalade mig var spinningklasserna. Man kan välja 30, 45, 60 eller 75 min långa spinningpass. Det skulle passa mig utmärkt eftersom jag sällan går på spinning för att jag tycker att 60 min är för länge. Dessutom har de rätt många pass mitt på dagen som skulle passa mig bra.

3 kommentarer:

 1. Blir lite sugen på att anmäla mig till höstmilen. Men eftersom jag bara börjat springa igen förra veckan är jag rädd att jag forserar träningen för att jag ska springa ett lopp. Jag ska ju vara förnuftig... men det är inte alltid lätt...

  Lycka till på loppen! Jag tror att 2011 får bli mitt år i stället.

  SvaraRadera
 2. XC Loppet ser riktigt coolt ut!

  SvaraRadera
 3. Höstmilen kanske arrangeras av kolmårdens OK och skogen kanske räknas till Kolmårdenskogen, men den går inte i Kolmården (om man ska vara petig) blev förskräckt och trodde loppet hade flyttat från mina gamla hemtrakter. Självklart ska du dit och njuta av den underbara skogen och omväxlande terrängen :-) Lycka till, hur du än gör!

  SvaraRadera