lördag 4 september 2010

Jag har sprungit!

Ni anar inte hur mycket jag saknat löpningen! Det var säkert över en vecka sen jag senast var ute och sprang. Ombergslöpet var idag, men jag sprang inte. Jag anmälde mig aldrig och med tanke på att jag gör en seriös satsning på att springa utan kolhydrater kände jag inte att ett tufft terränglopp passade in just nu.

Idag sprang jag tillsammans med Fredrik till IKEA där vi ställt våra cyklar tidigare under dagen för att besöka loppisen på IKEAS parkering. Direkt efter åkte vi med Fredriks mamma och syster till marknaden i Borensberg och blev hemskjutsade med bil. Vill helst inte bli av med våra cyklar så vi sprang dit i ett makligt tempo. Invigde min vinterjacka som jag haft i några år nu men som fortfarande står sig funktions- och designmässigt.Benen kändes ganska tunga, men det gjorde inte så mycket för det var så skönt att äntligen vara ute och springa! Luften var kall, kvällssolen sken och vi såg några luftballonger i himlen framför oss. Banan var lättsprungen och det blåste ingenting. Perfekt springväder.

Cyklarna stod kvar och vi cyklade hem samma väg som vi kom, 8 km t o r. När jag kom hem och tog av mig fothandskarna möttes jag av en kraftig stank. Herregud var FiveFingers kan stinka! Jag lider normalt sett inte av illaluktande fotsvett, så det måste varit då jag var ute och gick i skogen för någon vecka sen och klafsade runt i lerpölar. Jag har inte tvättat dem sedan dess, men nu har de fått sig en omgång i handfatet. Flytande tvättmedel och en gammal diskborste gör susen.


Ett glas mjölk funkar fint som återställare


Skitiga FiveFingers

1 kommentar:

  1. Att något så litet kan stinka så mycket ;)
    Det är en av nackdelarna med fothandskarna tycker jag. Jag går mest barfota på jobb och skulle jag ha dom på väg dit hade jag inte vågat ta dom av mig om de inte varit tvättade dagen innan...

    Visst är det härligt att springa när det är lite svalare? Man får ny energi liksom :)

    SvaraRadera