onsdag 25 maj 2011

Is mine!

Smet in på Löplabbet på lunchen och på hyllan där alla racing-flats fanns stod dem, lysande gula. Jag frågade killen i butiken om stl 38 fanns inne och han tvekade några gånger innan han kom på att de nog faktiskt hade det. Det visade sig vara det sista paret. Jag fick provspringa på löpbandet och en annan tjej som jobbar där kollade på mitt steg och sa att det såg bra ut. Kunde inte mostå att tänka att det var en smula ironiskt då jag för 1,5 år sen stod på samma löpband med föregångaren till dessa och jag pronerade hej vilt.

De kändes mjuka och sköna att springa i så jag slog till! Det här kommer bli mina nya asfaltsskor och kommer fungera som ett komplement till FiveFingers.2 kommentarer:

  1. Vad snygga de är! Blir rejält sugen på ett par gula. Springer nu i Asics Gel Kayano, med pronationsstöd. De är lätta och funktionella, med asymmetrisk snörning. Har aldrig testat såna här ultralätta skor.

    SvaraRadera
  2. wow,, dom var gula!
    Och tunn sula också.. blir ju taggad att skaffa tunnare skor.. men själv e ja ju inte lika van vid fivefingers som du.. så jag står och stampar i mina tjocka sulor...

    SvaraRadera