fredag 11 februari 2011

Röhnisch Siri tights - Anti shake

Idag kom mina tights!Är det något jag är en riktig sucker för så är det löparkläder, skor och teknikprylar. Självklart var jag tvungen att testa dessa tights som lovar att hålla allt på plats medan man tränar. Och de verkar faktiskt hålla vad de lovar. Förutom det är de grymt sköna. De skönaste löpartights jag provat.

"Tjejer! Träningstights i nytt fantastiskt 'Shape Microfiber' material som inte bara andas, utan även håller lår - och stuss på plats! Ger också en viss formande och lyftande effekt. Passar alla träningsformer och kvinnokroppar. Högre linning (utan att skära in!) med praktisk nyckelficka. Sportiga pipings som schysst detalj."
RöhnischNu återstår det bara att se om jag blir något snabbare också ;)

5 kommentarer:

 1. hihi du blir garanterat snabbare ;)

  Men de var snygga! är det bred mudd upp till eller är det bara som det ser ut?

  Har ett par från SOC jag gillar för där är mudden bred så den rullar sig inte eller glider ner!

  SvaraRadera
 2. Emma: Ja de har hög midja, jätteskönt! :)

  SvaraRadera
 3. Skitsnygga! Jag behöver själv ett par nya efter en vurpa utomhus och skrapade sönder dem!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Oj vilken bra löpblogg och vilken glädejepsridare du är! Vi har exakt samma kroppstyp och nästan samma längd (jag är 158,5 cm lång). Vi äter samma kost och jag har gått ner från 72 kg till 67 kg sedan nyårsafton. Nu ska jag ta de sista 7 kg denna våren, än så länge går allt som på räls! Tänkte börja springa när snön försvinner och har länge letat löptajts. Vilken stl köpte du? Misstänker att vi har exakt samma storlek nämligen ;-)

  Tack för en superblogg!

  SvaraRadera
 5. Hej Åsa F! :) Vad kul att hitta en likasinnad!

  Jag köpte storlek Large, först tänkte jag köpa Medium eftersom det är den storleken jag har i mina andra tights. Men jag provade modellen i butik och upptäckte att de var mindre i storleken så jag fick beställa en L.

  Lycka till med löpningen! :)

  SvaraRadera