måndag 25 oktober 2010

Trek Flow har kommit!

Kärlek vid första ögonkastet. Ingen tvekan om att de är riktigt snygga! :)Däremot var de svåra att få på, upplevde dem som mycket trängre i tåpartiet än Speed. Sulan går upp bak på hälen och på vänster fot trycker den delen mot min hälsena. Det upptäckte jag efter ett jag haft på mig dem ett tag. Det gör ont som tusan så något måste jag göra åt det. Silvertejpen åker fram!

Första provningen:

2 kommentarer:

  1. Hm, vi verkar ha lite liknande pros and cons. Har skrivit lite om mina här: http://kasdunochbaldrian.blogspot.com/2010/10/10-10-25-de-ar-har.html
    Imorgon ska jag testa att köra ett styrkepass med dem, springandet får komma senare.

    SvaraRadera
  2. Sv: Ja visst är de snygga (jag tycker faktiskt det, på riktigt ;-)). Samtidigt tillräckligt diskreta för att slippa bli totalt utstirrad. Visst, ibland är det bara kul, men andra dagar orkar man inte riktigt med sånt.

    Jo, mina skaver också, men jag har knölar på mina hälar som gör att jag jämt får skav av nya skor, så jag tänkte att det bara berodde på det. Kanske kan man klistra fast såna där hälgrepp i mocka på insidan? Fast då blir det ju ännu tjockare där bak. Hm, får klura på saken litegrann.

    SvaraRadera