torsdag 15 juli 2010

Should I stay or should I go?

Jag känner mig lite otrogen. Känner att alla dessa små springpass på 3 kilometer hit och dit inte ger mig särskilt mycket. Visst är det kul att springa i fothandskarna, men det är ju alltid roligast i början och nu känner jag hur jag vill springa långpass. Men jag kan inte springa långpass i FiveFingers, inte än.

Ska jag vänta snällt eller springa i mina mindre dämpade Asics GT 2140? (Jag studsar iallafall inte fram som i mina Nike air Pegasus 26+)

Jag kan ju alltid försöka att inte landa på hälen. Inte så mycket iallafall.. :-)

Alternativt åka lite inlines, men det ser ut att bli regn.

(Om ni undrar varför headern ser ut som den gör är det för att jag tröttnade på bilden. Det får se ut såhär tills jag kommer på något nytt!)

3 kommentarer:

 1. Förstår ditt problem men borde ju inte göra allt för mycket om du springer i din minsre dämpande, då får du kanske ut det du vill nån gång :)

  sv: jag älskar kolmården och åker dit en gång varje sommar med min sambo och iår var nog första gången det kändes lite trist att inget var ändrat sen de senaste två åren, samma shower samma saker, dock lite nya små bebisar, men jag älskar det fortfarande så det gör inte så mycket ;) haft en UNDERBAR dag!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hang in there Dessi! Det är bara att härda ut :) Det tar tid att stärka fötterna. Jag förstår att det måste vara jobbigt när man är van vid längre sträckor och måste dra ner på rundorna.
  Själv börjar jag på noll vilket måste vara lättare, mitt flås tar slut snabbare än fötterna ;)

  Mitt tips är att varva! Inget fel att springa i dina gamla skor för att behålla formen. Som du säger, försök att köra framfotalöpning så gott det går; korta steg och böjda knän!

  SvaraRadera
 3. jag tror också på att varva!

  idag får jag mina roooosa fiiiina :D

  SvaraRadera