tisdag 3 augusti 2010

Tjejmilen eller Vretaloppet eller Ombergslöpet?

Är imponerad över min kille idag. Regnet har hängt i luften hela dagen och nu vräker det ner ordentligt. Ändå gav han sig ut för att springa alldeles nyss. På asfalt, i FiveFingers. Jag skulle ha vänt hem, det finns ingen njutning i att springa i spöregn. Men ännu har ingen blöt Fredrik stigit innanför dörren.

Vi satt på ett café inne i stan idag och pratade om det kommande Cityloppet och om ett lokalt terränglopp - Vretaloppet - i höst. Distanserna är 7,5 eller 15 km, dvs ett eller två varv. Det krockar med Tjejmilen, men ett terränglopp lockar faktiskt mer. Min pappa har sprungit i det spåret när han var yngre och han talar ofta om vilka mördarbackar det innehåller. Det skulle vara kul att testa på!

Å andra sidan är Tjejmilen ett riktigt stort lopp som skulle vara roligt att ha genomfört någon gång. Sista anmälan är imorgon. Magkänslan säger Vretaloppet, och magkänslan brukar vinna.

Dagen efter Vretaloppet är det Ombergslöpet. 8 eller 15 km på Omberg. Så nu blev frågeställningen en helt annan, för Ombergslöpet har vi vetat om längre och planerat in i våra huvuden.

Vretaloppet vs. Ombergslöpet? Hur ska det gå?

1 kommentar:

  1. åh va synd att du inte ska springa tjejmilen! :( Men lycka till på det andra loppet :D

    SvaraRadera